Chord Kunci Gitar Via Valen – Sayang Dan Lirik Lagu

Sayang

Via Valen

Intro : A# C Am Dm Gm C F

  F                 Am
Sayang opo kowe krungu
            Dm
jerit e ati ku
                 Am
mengharap engkau kembali
  A#       C          Am    Dm
sayang nganti memutih rambutku
   Gm    C          F
ra bakal luntur tresnoku

F
wes ta cobo ngelalekne jenengmu soko atiku
Am
sak tenan e ra ngapusi isih tresno sliramu
Dm
duko pujane ati nanging koe ora ngerti
Am
kowe wes tak wanti wanti malah jebul
A#
saiki koe mblenjani janji
             Am                    Dm
jare sehidup semati nanging opo bukti
               A#                 C
kowe medot tresnoku demi wedoan liyo
            F                        
yowes ora popo insya Allah aku iso lilo

Dm                 Am                  A#
meh sambat kaleh sinten yen sampun mekaten
    C      F
merana uripku
    A#          C       Am      Dm
aku welasno kangmas aku mesakno aku
       A#                     C
aku nangis nganti metu eluh getih putih

Chorus :
 F                 Am
sayang opo kowe krungu
           Dm
jeri e ati ku
                 Am
mengharap engkau kembali
  A#       C          Am    Dm
sayang nganti memutih rambutku
   A#    C          F
ra bakal luntur tresnoku

F
sayang opo krungu tangis e ati ku
Am
mengharap koe bali nang jero ati iki
Dm
nganti rambutku putih tangis eloh dadi getih
Am
mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci
A#                 C
aku marang sliramu jero ning ati
aku ra isoh ngapusi sak tenan e neng ati
A#                 C
mung kango sliramu cinta mu tetap abadi
F
selamanya sampai akhir hanyat ini

Dm                  Am                 A#
meh sambat kaleh sinten ye sampun mekaten
    C      F
merana uripku
    A#          C       Am       Dm
aku welasno kangmas aku mesakno aku
       A#                     C
aku nangis nganti metu eluh getih putih


Chorus :
 F                 Am
sayang opo kowe krungu
           Dm
jeri e ati ku
                 Am
mengharap engkau kembali
  A#       C          Am    Dm
sayang nganti memutih rambutku
   A#    C          F
ra bakal luntur tresnoku

F             A#
percoyo opo bebujamu
            C        F
cintamu kan tetap abadi
Chord Kunci Gitar Via Valen – Sayang Dan Lirik Lagu | ridho93 | 4.5