Gudang Lirik Lagu - Kumpulan lirik lagu terbaru dangdut pop rock campursari dalam dan luar negeri

Lirik Lagu Kalung Emas Didi Kempot

Lirik Lagu Kalung Emas Didi Kempot Kalung emas sing ono gulumu Saiki wis malih dadi biru Luntur koyo tresnamu Luntur koyo atimu Saiki kowe lali karo aku.. Kalung emas kui mbiyen tak tuku Tak pasrahke mung kanggo sliramu Gedhe...