Lirik Lagu Manuk Dadali

Lirik Lagu Daerah Manuk Dadali Cipt. Sambas Mangundikarta Mesat ngapung luhur jauh di awang-awang Meberkeun jangjangna bangun taya karingrang Sukuna ranggaos reujeung pamatukna ngeluk Ngapak mega bari hiberna tarik nyuruwuk Saha anu bisa nyusul kana tandangna Gandang jeung pertentang...